290511

+ när det gör ont, fast det inte får.
det här förbaskade hjärtat kommer ta livet av mig en dag.


✝☮




250511



30 dagar tills italien.
112 dagar tills bangkok/phuket/bali/australien.

240511

+ until the very end. startar om från noll igen. blir kär i fina nostalgiböcker. repeatar samma låtar som får mig att tänka på sommaren så som jag vill ha den. räknar ner dagarna i dubbel bemärkelse. är uppe alldeles för länge om nätterna. sover alldeles för länge om dagarna.




it’s like a fantasy setting out, now I’m feeling good
no way to stop it, now you wish that you could

and I don’t care what anyobody thinks about that,
hands to the sky, and throw your head back

 

 


170511

+ även om sommaren kommer springande med stormsteg är det kallare än på länge. har insett hur jobbigt det är när det känns som hjärtat är ett hål, utan att det finns anledning till det. tycker det är konstigt med folk som säger upp så kallad vänskap, utan att det finns anledning till det. vill helst av allt bara vara extremt lycklig, men har insett att det är svårt.


» what if i can't forget you?



150511

+ min sista utekväll på länge spenderades på KB. pungade ut tok för mycket poletter på babylonsaft. men det var absolut värt det. kvällen, natten och morgonen var awesome.


plus för att sitta fast i en trång hiss en timme också.




100511

+ förälskar mig mer och mer i veronica maggio's nya platta för varje dag som går. planerar bra planer och tar tag i mitt liv. är glad mest hela tiden. skedar med en söt syster varje natt. tar med mig mitt pick och pack tillbaka till mina hemtrakter. och längtar efter sommaren.


070511


060511

+ spenderar all vaken tid med en söt syster, går på välbehövda dejter och agerar grillmeister. tycker det är skönt att vädret börjar bli sommar. längtar tills italien. om mindre än 50 dagar är jag tillbaka. för ungefär 14e året i rad.


everybody's changing, and I don't feel the same


italien 2005


040511

"Livet är kort! Därför... Bryt mot reglerna, förlåt snabbt, pussa långsamt, älska länge, skratta mycket och ångra aldrig något som fick dig att känna dig levande. Livet är kanske inte alltid den bästa festen, men medan vi är här kan vi lika gärna dansa."

och jag vill dansa med dig.



txt: L


020511

+ fin valborg med så himla fina vänner.
s+r, ni gör mina dagar lite bättre.







RSS 2.0