210212

de senaste dagarna:

+ att ha haft en superbra helg. att fira fasters födelsedag med té & semlor. att lyssna på samma band en hel dag. att spendera en lördag med sushi, vin & superbra sällskap. att jobba förmiddag. att powernapa. att äta fondue till middag. att komma in på sina kurser. att sukta efter johnny 3 tears. att boka läkartid.

- att inte höra ordentligt. att inte kunna andas ordentligt. att ha ont i huvudet. att ha förkylningsblåsor. att vara trött men inte kunna sova. att inte få mail som man hoppas på att få. att det kliar i tänder och tandkött.

imorgon försvinner förhoppningsvis mina lock i öronen. eller vattnet jag har bakom mina trumhinnor. eller vad det nu än är. och jag längtar. jag hatar att inte kunna höra. bara så ni vet.




180212

Dagens
Insikt: öroninflammation suger & vitlök luktar äckligt.
Besatthet: glittrande bodylotion.
Frukost: rostade mackor med kaviar och ägg.
Humör: otroligt trött & insiktsfullt.
Vill ha: för mycket för att det ska verka vettigt.
Åkomma: ett lock på örat som övergått i öroninflammation.
Övrigt: jag saknar min mobil.


effektiv dag. jag har hunnit med en massa saker. som att snooza för länge, jobba, stanna kvar för länge på jobb, passa ellis, gå på lägenhetsvisning, umgås med både mamma och pappa, äta pizza, skaffa öroninflammation, prata med cumz' i telefon i två timmar och slutligen se några avsnitt the big bang theory. på schemat imorgon står stanrunda med amandu & vinkväll hos beigs. jag gillart'.


120212

- när inte ens favoritbandet gör en gladare. när enda låten man vill lyssna på gör en ledsnare än man bor vara. när man har ett hål i bröstkorgen och en klump i magen. när man inte kan förklara varför man känner som man gör. när man pratar bara för att tystnaden är så jobbig.

the photographs without the faces
the photographs of just the landscapes where we've been
so I can forget them easily
like I wish I could forget you





110212

att behöva dissa någon mer för att det är nödvändigt än för att man vill. att hata avstånd. att må konstant dåligt. att lyssna på samma låt om och om igen utan att tröttna. att vilja, men inte våga. att våga, men inte vilja.

att vilja tänka positivt, men inte ha något positivt att tänka på.
och snart har jag varit hemma en månad.


040212

att spendera varje vaken timme hemma eller på jobb. att behöva sova med dubbla täcken. att skeda med en söt syster. att få rum man trivs med. att söka & söka efter något som man vill ha nu. att sakna innebandyn. att vilja krama någon som är för långt borta. att dricka alldeles för mycket té. att tänka på saknade människor. att spela alldeles för mycket JJ. att se greys anatomy. att ha tända ljus på rummet hela tiden. att hitta nya favoritartister. att sakna thailand.


RSS 2.0