130113

varför ska det göra så satans ont för? vill ju inte ens tänka på dig. tycker ju att du är sjukt löjlig. och ändå så tänker jag att för varje dag du inte hör av dig, är en dag när du inte ens tänker på att jag finns.


010113

året som gått:
spenderade första halvan av första månaden på andra sidan jordklotet. njöt i solen i thailand & upptäckte singapore på mindre än ett dygn. överraskade världens finaste vän med tidig hemkomst. frös konstant två månader. flyttade ihop med en kompis i en underbart fin lägenhet i västra hamnen. insåg efter tre veckor att det inte funkade & flyttade igen - till en alldeles egen lägenhet. hade en underbar sommar med mina bästa vänner. insåg vad äkta vänskap är & sa upp vänskap som gjorde mer gott än ont. sa upp mig från mitt extrajobb & fick en heltidstjänst i stan. skaffade dexter & leo. hade en galet bra inflyttningsfest. ordnade överraskningsfest för finaste vännen på hennes födelsedag. ansökte & blev godkänd för något som jag velat göra länge. älskade livet. hatade livet. tog mig igenom extremt jobbiga månader. överlevde. blev starkare som människa och växte enormt.

2012 har varit ett bra år. ett underbart år. ett jobbigt år. jag har lärt mig så mycket, inte bara om mig själv - utan även om andra. insett vad gränslös kärlek är. förstått på riktigt vilka underbara vänner jag har. insett ännu mer hur bra min familj är & hur mycket jag älskar dom. tack för ett bra år. 2013 kommer bli bättre <3


RSS 2.0