240612

idag: jag har spenderat dagen med älskade vänner i lund. få frukost på sängen i form av nybakade scones och sedan bara umgås med vänner som fyller hela mig med kärlek. kan knappast bli bättre.
igår: startade dagen med vattenmelonsdrinkar. hjälpte pappa att flytta. mötte upp s' och drack öl på möllan. fick tragiska besked om människor vars liv slutar alldeles för fort. fick sällskap av 3+1 glada människor. perfekt lagom mängd öl. efterfest. efterlängtad sömn nedkrupen i samma säng som min bästa vän. underbar dag trots kaos.
iförrgår: midsommar. trots omständigheterna hade jag roligare än på länge. med alternativa kransar, fina klänningar, drinkar och massa glädje och kärlek firade jag & r' årets längsta dag. och jag hade kul från morgon till kväll.
nu: i högtalarna repeatar  jag nordpolen - när mitt blod pumpar i dig, och funderar på att bada.
imorgon: tar jag dagen som den kommer. på gott och ont.

 


160612

MIN PULS DEN DUNKAR HÅRT
FÅR DITT HJÄRTA ATT SLÅ
NÄR VI ÄR I FAS
SLÅR DOM DUBBELT SÅ HÅRT


och så känslan i magen när jag önskar att jag var så mycket mer än jag är. när jag vill göra så mycket mer än jag gör. när jag vill känna mer än jag känner. och känna mindre än jag känner. när jag saknar någon så mycket så att det känns som om att magen är ett hål. och när jag inte vet vem det är jag saknar. när jag kanske egentligen inte saknar någon, utan bara migsjälv.


RSS 2.0