240412

för ett år sedan skrevs första inlägget på denna bloggen. det har hänt otroligt mycket på detta året. bland annat så har jag hittat ungefär 20 tatueringar jag velat göra, men inte vågat göra en enda. jag har spenderat fyra månader på andra sidan jordklotet. skrattat mig till sömns med underbara vänner. sett solnedgången i en annan horisont. känt nya smaker på min tunga, och nya dofter i min näsa. sett harry potter-filmerna fler gånger än jag kan räkna. lärt känna massa bra folk. besökt mitt andra hem, rosolina mare. skrivit på kontrakt för en alldeles underbar lägenhet i ett perfekt läge. älskat jj mer än gjort nånsin gjort förr. haft underbara vinkvällar. gråtit mig till sömns fler gånger än jag velat. rövat bort en kompis till ett grannland. blivit stolt ägare till en underbar jordglob. sett flera av mina favoritband live. tänkt för mycket, och tänkt för lite. upptäckt nya artister.

haft kärlekssus i magen och klumpar i halsen. älskat och hatat. skrattat och gråtit.
jag har haft ett underbart år.





200412

längtar. så att hjärtat nästan går sönder.

har hunnit fylla år. besöka nya uteställen. bli radiostyrd. planera. längta. ha ångest. älska mina barn. kramas. träffa gamla myskompisar. titta på tända ljus. få en underbart fin jordglob. lyssna på samma låt för många gånger. tänka att våren är här. försöka få vita skor vita igen. mysa med fina vänner. ha bra förfester. längta efter sushi. umgås med mamma. leta efter försvunna saker.

hoppas på att tiden går superfort så att det kan bli juni utan att det egentligen märks. den första juni flyttar vi ihop. jag och min fina.


170412

love is my life is my love.

lyssnar på samma låt om och om igen. som så många gånger förr. och känslan i magen dödar. som så många gånger förr. på grund av låten. på grund av dig. på grund av låten för att den skär rätt in i hjärtat på rätt sätt. på grund av dig för att du skär rätt in i hjärtat på fel sätt.

dom säger till mig att jag är dum. att jag borde släppa dig. att jag inte borde träffa dig. att du är ett as. och jag vet att de har rätt allihopa. och ändå så vet jag hur fel de har. de har mer fel än rätt och det är därför det kan kännas okej att jag tänker som jag gör. ibland känns det okej.



one last chance make it real and now i know
we will go where the sunshine hits our eyes

DO YOU KNOW WHERE THE SUNRISE FITS OUR NIGHTS?


150412

att veta att du fortfarande finns så pass mycket inne i mitt huvud att jag spenderar flera timmar om nätterna med dig. att vakna totalt lycklig och ändå ha ett hål i magen. hatar att jag drömmer om dig. och älskar det.



070412

- att bli frustrerad när man tänker på hur folk kan säga ja fast de borde säga nej. att upptäcka saker man önskar man inte gjort och klumpen i halsen när man ofrivilligt gått med på något som kan såra någon annan riktigt mycket. att man kan vara anledningen till att något kanske tar slut.


RSS 2.0