280712

bästavän. kärlek. äkta. alltid.

s&r <3

250712

JAG KÖR NU. SKITER I ALLT, FÖR ALLT ORDNAR SIG OCHSÅVIDARE. you are who you pretend to be, so be careful who you pretend to be.


200612

+ + + 20årsfest för världens bästa nästansyster ikväll. förfest hos fina vänner och mys med en sötnos imorgon. och på söndag åker jag och min favorit till helsingborg för bakishäng. bra, bra, bra helg. och älskar min nya hårfärg.


180612

ska nog sluta vara så himla irriterad hela tiden. inser nog lite att om jag mår dåligt så är det en vinst i sig. och det vill jag ju inte. jag njuter av livet som låssashusägare i en liten håla på landet, och njuter av att gång på gång se vem mina riktiga vänner är. somnar bredvid världens finaste kompis och vaknar av en katt som spinner och jamar. är ute och går i ösregn med världens stirrigaste hund och lagar god mat varje dag. stiger upp tre timmar innan jag måste en hel vecka, bara för att få ära frukost tillsammans med någon. gör kaffe on the go till sötsara när vi försovit oss. dricker alldeles för mycket vin, och minns alldeles för lite dagen efter. är glad mer än jag är ledsen och inser att det är på grund av alla de fina människorna runt om kring mig.
 
hade aldrig klarat det utan er.
aldrig utan er.
 
 

110712

 


100612

är sömnlös och har ångest. eller kanske egentligen bara alldeles för mycket tankar. för mycket ord som borde sagt, men aldrig lämnat min hjärna. jag hatar att inte vara glad. hatar att någon annan får mig att må dåligt. hatar att allt ska vändas så att det är mitt fel. orkar inte med falskheten. egoismen. skitpratet bakom min rygg. det blir bäst såhär. kanske helt utan kontakt. vad finns det egentligen att behålla? vill man umgås med människor som får en att må dåligt? nej. orkar man hålla på såhär? nej. om fyra månader är det över. november. november. november. sweet november.

 

bryr mig för att jag hatar, och hatar för att jag bryr mig.

 

“When people hurt you over and over, think of them like sand paper. They may scratch and hurt you a bit, but in the end, you end up polished and they end up useless.”

 

 


RSS 2.0