220112

och så klumpen i magen av att sakna något som man inte borde. eller när man hör en låt som är lite för bra. eller när man inser att man inte kan ladda ner fler avsnitt av favoritserien. eller när man saknar thailand lite för mycket. eller när man känner sig ensam i ett rum med vänner.


i love you so, but its getting old.


 


170112

att vara hemma i sverige igen. kyla. vardagen, exakt likadan som den var för fyra månader sedan. och klumpen i magen när jag tänker på allt jag lämnat i thailand. jag längtar tillbaka, till värmen, solen, stränderna, utelivet, maten och att aldrig somna ensam. jag älskar att umgås med min familj, att sitta i min säng och skratta med mina vänner, men jag saknar thailand så farligt mycket.


040112

jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen. det känns fortfarande som det var ungefär igår vi lämnade kalla sverige till ett stekhett thailand, fast snart har det gått sexton veckor. sexton veckor, det är galet. samtidigt som jag längtar hem otroligt mycket så vill jag verkligen inte åka hem. livet här borta är bättre än jag någonsin kunnat tro. om två veckor kommer vi hem. jag vet inte riktigt hur jag kommer må på planet hem, eller dagarna precis innan. men en sak vet jag - jag ska njuta till max av mina sista veckor och lapa ordentligt mycket sol.

för övrigt var nyåret här i thailand bättre än någonsin innan.


jag och min vän Oi på stranden.


RSS 2.0