310812

det hänger i luften nu. förändringar. och bara bra sådana. jag går runt med små vingar under fötterna & tänker att allt är påväg att vända. första steget var att säga nej till människor som fått mig att må dåligt. nästa steg var att hitta något eget, som bara är mitt. och sen att jag skaffat en liten familj gör saker ännu, ännu bättre. de 3 L:en & extramammorna. ungefär. idag bryts ett gammalt mönster och jag ska satsa på att alltid må så bra som jag gör nu. och min lilla leo är världens finaste, sötaste.

 


120812

tänker att jag egentligen inte har mycket att vara ledsen för. och inser att jag är ledsen. och inser att det antagligen är konstigt. och tänker sedan att det nog inte är konstigt alls. det finns så mycket jag vill säga, göra, lösa. så mycket att berätta, förklara, visa. finns så mycket jag vill folk att förstå. om mig. om hur det känns på insidan. när magen är ett hål. när fjärilarna i magen dansar. och hur det känns när det händer samtidigt. hur du får min mage att bli ett hål. hur du får fjärilarna att dansa. det är för mycket som påverkar. och egentligen borde jag inte tänka på något annat än att må bra. och den enda jag kan tänka på är hur ledsen jag är. och glad. samtidigt. fast parallellt. och uppochner. kanske bakochfram. utochin. fan.

 


090812

och så finns det dagar som dessa. där jag önskar att jag kände dig lite bättre och kunde få säga fler, och finare ord, än de som anses vara normalt att säga i sånnahär lägen. vid fyra tillfällen har jag tänkt såhär. tänkt att det borde varit annorlunda vid just sånnahär dagar. både för dig, och för mig. tänker kanske lite att jag borde ge upp, men inser gång på gång att det inte går. och jag kan inte bestämma mig för om jag älskar det mer än jag hatar det, eller om jag hatar det mer än jag älskar det. och det är ungefär så jag känner för dig också.
 
& jag hade gjort om det. igen och igen.
 

RSS 2.0