230312

försöker hitta rätt ord, men inget passar bra. det enda jag kan säga är väl egentligen att jag älskar dig mer än som borde vara lagligt. och att jag älskat dig lika obegränsat mycket sedan du kom hem från bb sådär röd, skrynklig och bebisluktande. och att jag alltid kommer älska dig sådär mycket. sådär obeskrivligt mycket. sådär mycket så att jag hade kunnat offra allt för dig. precis allt.

grattis på tioårsdagen, lillebror <3



170312

trianglar. snödroppar. krokus. fina texter. solsken. barncitat. bra vänner. london. turkost. vårkläder. vinkvällar. sushi. harry potter. såpbubblor. gåshud. att ha solen i ögonen. knän. the lost boys. att ligga sked. skor. bebisar. peter pan. spets. kent. plus. italienska. händer. svalor. gummistövlar. kärlek. att fylla år. rådjur. stunder. hallonläppar. moln. jj. andra världskriget. jordglober. rymden. sommarregn. sneakers. röda muggar. nagellack. utväxt. thailand. färgade toppar. kärlek.




090312

"Asså jag har längtat efter dig sen du åkte... "
att dö lite på insidan för att man önskar att allt såg annorlunda ut.  känslan i magen som inte försvinner fast jag vet att den borde göra det. känslan att inse att du antagligen alltid kommer vara den jag jämför alla med. känslan i magen när man säger nej fast man vill skrika ja. den känslan dödar.



050312

v som i vi
vi är vit magi, och vi skiter i om en klassisk natt slutar i tragedi.

+ att gå och se hockey live. att äta tacos en hel helg. att ta sista tabletten på pencillinkuren. att gå i stan med mamma & mormor. att mysa till greek med världens bästa tjejer. att sova över. att bli beroende av ett spel på telefonen. att inse at inbrott är otroligt lågt. att äta wienersemla till frukost. att telefonen stänger av sig när den själv behagar. att repeata samma låt om och om. att se innebandy och heja fram en vinst. att föna sin telefon. att längta efter en förändring. att påbörja en jobbmånad. att mäta lycka i centiliter. att starta om.




RSS 2.0