240912

lite spontant färgande av håret igår resulterade i att jag numer är ganska mycket mer redhead än jag nånsin varit förr. och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag trivs, eller vantrivs.


220912

jag är glad att jag inte gav upp, att jag stod på mig när de som skulle vara mina närmsta, och äldsta, vänner slutade bete sig som sådana. stundtals var det jobbigt. så pass jobbigt att det enda jag ville göra var att dra täcket över huvudet, sova och ge upp. att låta allt bli som det var förr. det som var normalt då. sen insåg jag att det faktiskt inte fungerade i mitt huvud. att jag för flera år sedan bestämde mig för att inte ta sådant jag inte förtjänade. och jag är glad. glad att jag stod på mig och sa ifrån. glad att jag fullföljde det jag påbörjat. för nu känns det som att det som var normalt förr är svarta moln på en annars väldigt blå himmel. detta jobbiga har fått mig att inse vad kärlek är. vad äkta vänskap är. vad som är viktigt. jag andas, lever och känner det varje dag. i hela kroppen.


190912

påväg att spendera min tredje dag på nya arbetsplatsen. det känns bättre än jag förväntat mig. och tanken på att jag har ett fast jobb, att jag har en fast inkomst, ett ställe där jag kan utvecklas och bli bättre på mitt jobb känns väldigt, väldigt bra. och att jag brev med positiva besked på posten igår gör livet lite bättre just nu. snart är det helg & den ska spenderas med fina vänner!


180912

idag är jag så fuckat jävla glad.


170912

idag: åkte och hämtade finaste dexter, drack kaffe med sötmia & hade mams, moster & bror på tébesök. en såndär bra dag helt enkelt. imorgon är första dagen på nya jobbet & jag är nervös, men ändå inte. det känns bra. det kommer bli bra. är så himla lycklig för allt är som det är. verkligen.
dexter & leo:


150912

åh. jag älskar dagar som denna.
+ mys med leo. harrypotter-maraton. storstädning av lägenheten. kvalitetstid med mina två finaste. speedträff med en söt mami.
att jag dessutom fått sova ut ordentligt gör saker och ting så himla mycket bättre.


 


060912

jag mår så otroligt bra. som att den tröga, tröga uppförsbacke jag varit fast i äntligen är påväg att plana ut. allt känns lättare och jag tror verkligen på en bra höst och vinter. kanske lika bra som den jag hade för två år sedan. i nästa vecka skriver jag inte på ett, utan två nya kontrakt. och jag hade nog inte kunnat vara gladare.


nu: honungsmelon, harry potter & fången från azkaban samt galet mycket mys med leo i soffan. bra torsdagskväll.

 


RSS 2.0